Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.
Love is in the air 💖

Ημερομηνια

Δώρα της τελευταίας στιγμής για τον Βαλεντίνο σας!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και όσοι από εσάς δεν το έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει ή απλώς το ξεχάσατε (ένοχοι!), μην ανησυχείτε, γιατί εμείς – σε αντίθεση με εσάς – έχουμε προνοήσει! Είμαστε εδώ για να σας «σώσουμε», με απολαυστικές ιδέες για DIY δώρα της τελευταίας στιγμής. Και το καλύτερο; Πιθανότατα έχετε ήδη στο σπίτι σας, όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε!

Φτιαγμένες με αγάπη, αυτές οι δημιουργίες δεν είναι μόνο απλές αλλά και διασκεδαστικές. Πάρτε λίγο σύρμα, φελλούς και βερνίκι νυχιών για να φτιάξετε γοητευτικές κατακκόκινες καρδιές.

Ή δοκιμάστε να φτιάξετε τα βέλη του Έρωτα, ένα ρουστίκ αριστούργημα φτιαγμένο από κλαδιά και τσόχα που μεταφέρει το πνεύμα της αγάπης… κατευθείαν στην καρδιά!

Αν πάλι η απλότητα χαρακτηρίζει το στυλ σας, φτιάξτε αξιολάτρευτα πομ πομ σε σχήμα καρδιάς, χρησιμοποιώντας μόνο νήμα και ένα ταπεινό πιρούνι. Μία ευχάριστη και εύκολη τεχνική με γοητευτικό αποτελέσμα, τόσο μοναδικό όσο και η αγάπη που μοιράζεστε.

Αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ας τη γιορτάσουμε με την ομορφιά των δικών μας κατασκευών, τη γοητεία της απλότητας και τη χαρά του να μοιράζεσαι την αγάπη με αυτούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα. Άλλωστε, τα πιο πολύτιμα δώρα προέρχονται από την καρδιά! 💕

Περισσοτερα
αρθρα

Η Γιαγιά-Γενναιόδωρη

Αγαπητό ημερολόγιο, Το θέατρο του παραλόγου σήμερα στο μαγαζάκι μας! Μπαίνει η Γιαγιά – Γενναιόδωρη, ο ορισμός της άπλας, αν και – μεταξύ μας –

Περισσότερα

Το ημερολόγιο του Εμποράκου

Φίλοι του RockinWood, πελάτες και συνεργάτες, ακόλουθοι ή περαστικοί, περίεργοι και κουτσομπόληδες, καλώς ήρθατε στο Ημερολόγιο του Εμποράκου!   Σε αυτή τη γωνιά του διαδικτύου,

Περισσότερα
Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας