Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.

RockinWood Chronicles

Παιχνιδιάρικες προτάσεις, Δημιουργικά όνειρα, Φροντίδα μικροσκοπικών ανθρώπων, Συνεργασίες που έχουν κάτι να πουν και Ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Καλώς ήρθατε στα Χρονικά του RockinWood, το διαβατήριό σας για έναν κόσμο όπου τα όνειρα παίρνουν μορφή, τα brands αφηγούνται ιστορίες και οι μικρές καρδιές βρίσκουν χαρά. Εξερευνήστε τις ενότητές μας: Kidzone, Craft Haven, Brand‘s Showcase, Project Parenting και το ιδιόρρυθμο Ημερολόγιο του Εμπoράκου. Η μαγεία είναι εδώ, στο RockinWood!

👶 KidZone Adventures: Το χαρούμενο βασίλειο της KidZone, είναι ένανς χώρος όπου συναντιούνται ιστορίες γονέων, παιδικές περιπέτειες και μια πληθώρα παιχνιδιών και κατασκευών. Δεν πρόκειται μόνο για παιχνίδι- είναι μια γιορτή για τις χαρές και τις προκλήσεις του να μεγαλώνεις μικρούς ονειροπόλους.

🌈 Οι ιδέες παίρνουν μορφή στο Craft Haven: Βυθιστείτε σε έναν παράδεισο DIY κατασκευών και δημιουργικών θαυμάτων. Από τη διακόσμηση του χώρου σας με απλά υλικά μέχρι τη δημιουργία παιχνιδιών με βελονάκι, το Craft Haven είναι το μέρος όπου τα εικαστικά σας όνειρα ζωντανεύουν!

🤝 Γνωρίζοντας τους συνεργάτες μας, στο Brands’ Showcase: Ανακαλύψτε τις ιστορίες πίσω από τα brands που κάνουν το RockinWood μοναδικό. Κάθε brand που παρουσιάζεται είναι μια απόδειξη της ποιότητας, της δημιουργικότητας και της μαγείας της συνεργασίας.

👶 Ιστορίες για γονείς: Ελάτε μαζί μας στο Project Parenting για να μοιραστούμε ιστορίες και περιπέτειες από την εμπειρία μας ως γονείς. Είναι ένας χώρος όπου το γέλιο και οι προκλήσεις της ανατροφής των μικρών παιδιών βρίσκονται στο επίκεντρο.

📖 Το Ημερολόγιο του Εμποράκου: Βυθιστείτε στην καρδιά RockinWood, όπου ξετυλίγονται απίστευτες καθημερινές ιστορίες. Εδώ μοιραζόμαστε τις αγωνίες, τις επιτυχίες, τα αστεία ή δυσάρεστα περιστατικά. ‘Ολες εκείνες τις μαγικές στιγμές που κάνουν το RockinWood έναν τόπο που δε σ’ αφήνει να πλήξεις ποτέ!

Ξεκινήστε μαζί μας ένα ταξίδι στα Χρονικά του RockinWood, όπου η τέχνη της ψυχαγωγίας, της εκπαίδευσης και της ανατροφής μικρών ανθρώπων συναντά την τέχνη της αφήγησης!

Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας