Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.

Σχετικά με Εμάς

Από την αγάπη μας για το ξύλο, τη ζεστασία των φυσικών υλικών αλλά και για κάθε τι χειροποίητο, ξεκίνησε το όραμα του RockinWood για ένα χώρο δημιουργίας, με αντικείμενα από φυσικά υλικά, φτιαγμένα με μεράκι από εμάς και άλλους σαν κι εμάς. Προτάσεις που είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένες. Αντικείμενα που απευθύνονται σε ανθρώπους – μικρούς και μεγάλους – με οικολογική συνείδηση, ανοιχτό πνεύμα, φαντασία και αισθητική και αποσκοπούν στο να κάνουν λίγο πιο όμορφη, πιο δημιουργική και πιο διασκεδαστική την καθημερινότητά τους.


Παιχνίδια, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης και δώρα, από γνωστούς και μη δημιουργούς, όλα από φυσικά υλικά (ξύλο, χαρτί, φελλό, πηλό, ύφασμα, νήμα) ή από προϊόντα ανακύκλωσης (μητρικές κάρτες υπολογιστών, ανακυκλωμένο αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι που προέρχεται από αποσυρμένες ηλεκτρικές συσκευές) με άριστη ποιότητα κατασκευής και μέριμνα για την ασφάλεια τη δική σας και των παιδιών σας.


Στο RockinWood δε θα βρείτε παιχνίδια διαφημιζόμενα ή αντικείμενα «εμπορικά». Κάθε τι όμως εδώ μέσα, έχει επιλεχθεί με βάση την ποιότητα κατασκευής, την ασφάλεια και τον ξεχωριστό του χαρακτήρα. Σκοπός μας είναι να ψυχαγωγήσουμε, εκπαιδεύοντας παράλληλα τα παιδιά και να κακομάθουμε τους μεγάλους.


Για εμάς, το κάθε παιδί πρέπει να παίξει με το σωστό για εκείνο παιχνίδι και ο κάθε ενήλικας να λάβει το σωστό για εκείνον δώρο. Και γι’ αυτό περνάμε χρόνο με τον κάθε πελάτη μας, προσπαθώντας να τον συμβουλεύσουμε ώστε να τον οδηγήσουμε στην πιο σωστή επιλογή.


Ξεκινήσαμε το 2016, να φτιάξουμε ένα χώρο όμορφο, ιδιαίτερο και φιλικό. Δε σταματήσαμε στιγμή να ψάχνουμε και να ανακαλύπτουμε αντικείμενα ξεχωριστά, να ενημερωνώμαστε για ό,τι νέο και πρωτοποριακό και να το φέρνουμε στα ράφια μας. Και όταν κάποιο από αυτά τα αντικείμενα φεύγει από το ράφι, σκοπός μας είναι πάντα να φτάνει στον παραλήπτη του με μία προσεγμένη και εντυπωσιακή συσκευασία. Οι πελάτες μας το γνωρίζουν ήδη. Εσείς οι υπόλοιποι, αξίζει να το ανακαλύψετε!

Το όραμά μας

Aπό ένα κομμάτι ξύλο ξεκίνησε το όραμα του RockinWood για ένα χώρο δημιουργίας, με αντικείμενα από φυσικά υλικά που θα απευθύνονται σε ανθρώπους – μικρούς και μεγάλους – με οικολογική συνείδηση, ανοιχτό πνεύμα και φαντασία.

Μένοντας πιστοί στο όραμα μας, διακοσμούμε τον χώρο μας με τρόπο δημιουργικό και ευφάνταστο, ανανεώνοντάς τον ανά περιόδους, με σκοπό να εμπνεύσει και να κάνει πιο διασκεδαστική την ημέρα μικρών και μεγάλων.

Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας