Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.

Αποστολές και Επιστροφές

Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Παραλαβή από κατάστημα:  Επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email και σας ενημερώνουμε για την ημερομηνία που μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Διαθέσιμη για μία εβδομάδα από την επικοινωνία μας. Δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Αποστολή με courier: Τα προϊόντα συλλέγονται και σας αποστέλλονται με την εταιρεία ΕΛΤΑ courier σε 1 έως 5 το πολύ ημέρες στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας.
Στην περίπτωση που η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή, η παραγγελία θα αποστέλλεται στο κοντινότερο κατάστημα της ΕΛΤΑ courier, έπειτα από ενημέρωση και συνεννόηση με τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής και παράδοσης για οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα είναι:

  • 4€ για παραγγελίες συνολικού κόστους μικρότερου των 50€,
  • μηδενικά για αγορά προϊόντων κόστους άνω των 50€, με εξαίρεση τα προϊόντα μεγάλου όγκου, όπου το κόστος είναι στα 7€,
  • 4€ σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελία σας, αφότου έχουν σταλεί τα προϊόντα και
  • 8€ σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων μετά την παραλαβή τους

Προσθήκη συσκευασίας δώρου: Η επιλογή αυτή αφορά το περιτύλιγμα των προϊόντων ως δώρα, υπηρεσία που σας παρέχεται δωρεάν. Μπορείτε, εάν επιθυμείτε, να γράψετε ένα μήνυμα για τον αποδέκτη του δώρου, το οποίο εμείς θα συμπληρώσουμε στην ευχετήρια κάρτα που θα συνοδεύει το δώρο σας. Εάν η αποστολή του δώρου πρόκειται να γίνει σε διαφορετική διεύθυνση από τη δική σας, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ταμείο επιλέγετε την διεύθυνση αποστολής που επιθυμείτε να σταλεί. Τα στοιχεία του παραλήπτη του δώρου δεν θα χρησιμοποιηθούν από εμάς, παρά μόνο για την αποστολή του δώρου. Η απόδειξη αγοράς θα σταλεί σε εσάς μέσω email.

Πολιτική ακύρωσης συναλλαγής, επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

  • Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, αντικαθιστώντας ή επιστρέφοντας τα προϊόντα για οποιοδήποτε λόγο, εντός 14 ημερολογιακών ημερών, τηλεφωνικά σε εργάσιμες ώρες.
  • Αν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας αφότου αυτά έχουν σταλεί θα επιβαρυνθείτε μόνο με τα 4€ (όσα είναι και τα έξοδα αποστολής).
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων μετά την παραλαβή τους, τότε αυτό μπορεί να γίνει με επιβάρυνση των συνολικών εξόδων αποστολής των 8€ και μόνο μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται άθικτα χωρίς να έχει ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής σας ή επιστροφής των προϊόντων σύμφωνα με τους ακριβώς παραπάνω όρους και με δεδομένο ότι η πληρωμή τους έχει ήδη γίνει, τότε τα χρήματα σας επιστρέφονται (παρακρατώντας πιθανά έξοδα αποστολής) με κατάθεση τους σε προσωπικό σας λογαριασμό εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα συμφωνίας ακύρωσης.

 

Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας