Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.
Το ημερολόγιο του Εμποράκου

Ημερομηνια

Φίλοι του RockinWood, πελάτες και συνεργάτες, ακόλουθοι ή περαστικοί, περίεργοι και κουτσομπόληδες, καλώς ήρθατε στο Ημερολόγιο του Εμποράκου!

 

Σε αυτή τη γωνιά του διαδικτύου, θα μοιραζόμαστε τις ξεκαρδιστικές, συγκινητικές, άβολες και εντελώς παράξενες ιστορίες που εκτυλίσσονται στο μαγαζάκι μας.

Φανταστείτε το σαν μία πρόσκληση στα παρασκήνια του RockinWood. Κρυφοκοιτάξτε το δράμα, την κωμωδία και το περιστασιακό χάος που συνεπάγεται η λειτουργία ενός μικρού καταστήματος!

 

Ετοιμαστείτε για ιστορίες από την καθημερινότητά μας που θα σας κάνουν να γελάσετε, να προβληματιστείτε, να θυμώσετε και ίσως να αναθεωρήσετε τον ορισμό του «φυσιολογικού»! Εξάλλου, οι ιστορίες είναι για να λέγονται!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μαζί μας αυτό το αλλόκοτο ταξίδι;

«Αγαπητό μου ημερολόγιο…»

Περισσοτερα
αρθρα

Η Γιαγιά-Γενναιόδωρη

Αγαπητό ημερολόγιο, Το θέατρο του παραλόγου σήμερα στο μαγαζάκι μας! Μπαίνει η Γιαγιά – Γενναιόδωρη, ο ορισμός της άπλας, αν και – μεταξύ μας –

Περισσότερα

Το ημερολόγιο του Εμποράκου

Φίλοι του RockinWood, πελάτες και συνεργάτες, ακόλουθοι ή περαστικοί, περίεργοι και κουτσομπόληδες, καλώς ήρθατε στο Ημερολόγιο του Εμποράκου!   Σε αυτή τη γωνιά του διαδικτύου,

Περισσότερα
Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας