Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.
Δωρεάν e-book

Ημερομηνια

Ξεκλείδωσε τα συναισθήματα του παιδιού μέσα από το συμβολικό παιχνίδι!

Όλοι μας ως γονείς έχουμε υπάρξει μάρτυρες της μεταμόρφωσης μιας μπανάνας σε τηλέφωνο, ενός τραπεζιού σε καταφύγιο, ενός πιάτου σε τιμόνι… Αν είμαστε τυχεροί, έχουμε συναντήσει νεράιδες και δράκους και έχουμε παρακολουθήσει σκηνές του Jurassic Park να εκτυλίσσονται στους διαδρόμους του σπιτιού μας! Ε λοιπόν, σε όλες αυτές τις στιγμές, γευτήκαμε τη μαγεία του συμβολικού παιχνιδιού!

Η PlanToys, σε συνεργασία με την Project Parenting δημιούργησε το πρώτο της e-book για τους γονείς και τους φροντιστές των παιδιών, με σκοπό να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών και να παρουσιάσει την αξία του παιχνιδιού! 

Αυτό το e-Book είναι αφιερωμένο στο συμβολικό παιχνίδι, ένα είδος παιχνιδιού που τρέφεται μέσα από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Το συμβολικό παιχνίδι είναι ένας μαγικός κόσμος όπου οι παιδικές φαντασιώσεις και οι ιστορίες μπορούν να ζήσουν ελεύθερα. Είναι ένας τρόπος για τα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους και να εκφράσουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο.

Στο RockinWood, είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την πρωτοβουλία της Plan Toys και ελπίζουμε να απολαύσετε και να εξερευνήσετε και εσείς μαζί μας τον κόσμο του συμβολικού παιχνιδιού.

Κατεβάστε το e-book 

Περισσοτερα
αρθρα

Η Γιαγιά-Γενναιόδωρη

Αγαπητό ημερολόγιο, Το θέατρο του παραλόγου σήμερα στο μαγαζάκι μας! Μπαίνει η Γιαγιά – Γενναιόδωρη, ο ορισμός της άπλας, αν και – μεταξύ μας –

Περισσότερα

Το ημερολόγιο του Εμποράκου

Φίλοι του RockinWood, πελάτες και συνεργάτες, ακόλουθοι ή περαστικοί, περίεργοι και κουτσομπόληδες, καλώς ήρθατε στο Ημερολόγιο του Εμποράκου!   Σε αυτή τη γωνιά του διαδικτύου,

Περισσότερα
Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας