Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.

Wild Republic Pocketkins Eco Siamese Cat 13εκ.

Σύντομη Περιγραφή

Αγκαλιάστε την Pocketkins Eco Siamese Cat και ξεκινήστε ένα ταξίδι φιλικού προς το περιβάλλον παιχνιδιού και μάθησης. Είναι η φυσική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας και αγαπούν τη χαρά της συντροφιάς χνουδωτών φίλων.

 

8,50 Με Φ.Π.Α.

Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των οικολογικών παιχνιδιών αγκαλιάς, με την Pocketkins Eco Siamese Cat της Wild Republic! Αυτό το γοητευτικό λούτρινο παιχνίδι, εμπνευσμένο από τη γάτα Σιάμ, έχει σχεδιαστεί τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες που εκτιμούν την απαλότητα και τη βιωσιμότητα. Διατηρεί όλη τη γλυκύτητα των αυθεντικών Pocketkins, ενώ παράλληλα υπερασπίζεται τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Ρεαλιστικός σχεδιασμός και βιωσιμότητα: Το Pocketkins Eco Siamese Cat είναι ένας φόρος τιμής στη βιωσιμότητα, με ανακυκλωμένα υλικά στα υφάσματα και το γέμισμά του. Είναι ένας βελούδινος σύντροφος που νοιάζεται για τον πλανήτη.

Συγκλονιστική απαλότητα: Αυτή η λούτρινη γάτα Σιάμ είναι απίστευτα απαλή, προσφέροντας ατελείωτες αγκαλιές και άνεση, καθιστώντας την μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε συλλογή λούτρινων ζώων.

Υψηλή ποιότητα: Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, είναι απολαυστικά μαλακή και ιδανική για αγκαλιές και χάδια.

Ασφάλεια: Το γατάκι Eco Siamese Cat πληροί και ξεπερνά τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας που θέτουν οι CPSIA (ΗΠΑ) και EN71 (ΕΕ), εξασφαλίζοντας μια ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού για το μικρό σας.

Εκπαιδευτική διασκέδαση: Αφήστε τη γάτα Σιάμ να εμπνεύσει την περιέργεια για την άγρια ζωή και τη φύση τόσο στις μικρές όσο και στις ώριμες καρδιές. Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι- είναι ένα ταξίδι στον κόσμο των αιλουροειδών θαυμάτων!

Κατάλληλο από τη γέννηση.

Μέγεθος: 13 εκ.

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, τα ρεαλιστικά λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια της Wild Republic βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν την ομορφιά της φύσης. Αποστολή της Αμερικανικής εταιρείας, είναι να δημιουργεί παιχνίδια που καλλιεργούν την περιέργεια για την άγρια φύση και εκπαιδεύουν τα παιδιά για τα θαύματά της. Η Wild Republic είναι η … φυσική επιλογή για τους μικρούς εξερευνητές σε όλο τον κόσμο!

 

Σχετικά Προϊόντα

Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας