Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.

Wild Republic Cuddlekins Goat 20εκ.

Σύντομη Περιγραφή

Φέρτε στο σπίτι σας αυτόν τον αξιολάτρευτο λούτρινο σύντροφο, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ξεκινήστε μια τρελή περιπέτεια με το κατσικάκι της wild republic, σήμερα!

 

14,50 Με Φ.Π.Α.

Περιγραφή

Γνωρίστε το Cuddlekins Mini Goat, έναν αξιαγάπητο σύντροφο από την Wild Republic που είναι ιδανικός για παιδιά και ενήλικες. Είτε ψάχνετε για ένα δώρο, είτε για ένα χαριτωμένο διακοσμητικό κομμάτι, είτε για ένα φιλαράκι που θα αγκαλιάζετε, το κατσικάκι της σειράς Cuddlekins είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ρεαλιστικός σχεδιασμός: Αυτή η μίνι κατσίκα διαθέτει ένα χαριτωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο με απαλή γούνα, ζωηρά αυτιά και μια αξιαγάπητη έκφραση!

Υψηλή ποιότητα: Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, είναι απολαυστικά μαλακό και ιδανικό για αγκαλιές και χάδια.

Ασφάλεια: Το Cuddlekins Mini Goat πληροί και ξεπερνά τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας που θέτουν οι CPSIA (ΗΠΑ) και EN71 (ΕΕ), εξασφαλίζοντας μια ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού για το μικρό σας.

Εκπαιδευτική διασκέδαση: Εξάψτε τη φαντασία και την περιέργεια του παιδιού σας για τη φύση με αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι. Το Cuddlekins Mini Goat ενθαρρύνει το δημιουργικό παιχνίδι και τη μάθηση για τη φύση.

Κατάλληλο από τη γέννηση.

Μέγεθος: 20 εκ.

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, τα ρεαλιστικά λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια της Wild Republic βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν την ομορφιά της φύσης. Αποστολή της Αμερικανικής εταιρείας, είναι να δημιουργεί παιχνίδια που καλλιεργούν την περιέργεια για την άγρια φύση και εκπαιδεύουν τα παιδιά για τα θαύματά της. Η Wild Republic είναι η … φυσική επιλογή για τους μικρούς εξερευνητές σε όλο τον κόσμο!

 

Σχετικά Προϊόντα

Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας