Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.

Wild Republic Cuddlekins Chameleon 20εκ.

Σύντομη Περιγραφή

Φέρτε το θαύμα των ερπετών που αλλάζουν χρώμα στο σπίτι σας με το Cuddlekins Mini Chameleon. Απελευθερώστε τη φαντασία σας και ξεκινήστε μια πολύχρωμη περιπέτεια σήμερα!

 

14,50 Με Φ.Π.Α.

Περιγραφή

Ο Cuddlekins Mini Chameleon είναι εδώ για να αιχμαλωτίσει την καρδιά σας! Εξερευνήστε το συναρπαστικό κόσμο των ερπετών που αλλάζουν χρώμα, με αυτό το αξιολάτρευτο λούτρινο ζωάκι από την Wild Republic.

Ρεαλιστικός σχεδιασμός: Ο Χαμαιλέοντας της σειράς Cuddlekins διαθέτει ζωντανά χρώματα και περίπλοκα σχέδια που μιμούνται τον πραγματικό χαμαιλέοντα. Πρόκειται για έναν οπτικά εντυπωσιακό βελούδινο σύντροφο.

Υψηλή ποιότητα: Κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας υλικά, αυτό το λούτρινο ζωάκι προσφέρει μια μαλακή και χαδιάρικη αίσθηση, παρέχοντας μια απολαυστική αισθητηριακή εμπειρία. Είναι ένας ευχάριστος σύντροφος για παιδιά και ενήλικες.

Ασφάλεια: Ο Cuddlekins Mini Chameleon πληροί και ξεπερνά τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας που θέτουν οι CPSIA (ΗΠΑ) και EN71 (ΕΕ), εξασφαλίζοντας μια ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού για το μικρό σας.

Εκπαιδευτική διασκέδαση: Εξάψτε τη φαντασία και την περιέργεια του παιδιού σας για τη φύση με αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι. Το Cuddlekins Mini Chameleon ενθαρρύνει το δημιουργικό παιχνίδι και τη μάθηση για την άγρια φύση.

Κατάλληλο από τη γέννηση.

Μέγεθος: 20 εκ.

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, τα ρεαλιστικά λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια της Wild Republic βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν την ομορφιά της φύσης. Αποστολή της Αμερικανικής εταιρείας, είναι να δημιουργεί παιχνίδια που καλλιεργούν την περιέργεια για την άγρια φύση και εκπαιδεύουν τα παιδιά για τα θαύματά της. Η Wild Republic είναι η … φυσική επιλογή για τους μικρούς εξερευνητές σε όλο τον κόσμο!

 

Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας