Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.

Wild Republic Cuddlekins Sloth 30εκ.

Σύντομη Περιγραφή

Η Wild Republic σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ανακάλυψης και εκτίμησης του φυσικού κόσμου. Με το Cuddlekins Sloth, μπορείτε να ζήσετε τη μαγεία του τροπικού δάσους από την άνεση του σπιτιού σας.

22,00 Με Φ.Π.Α.

Περιγραφή

Ετοιμαστείτε για περιπέτειες με το Cuddlekins Three-Toed Sloth της Wild Republic. Αυτό το αξιολάτρευτο λούτρινο ζωάκι φέρνει τη γοητεία του τροπικού δάσους κατευθείαν στην αγκαλιά σας, με τα αληθοφανή χαρακτηριστικά του και τη μαλακή γούνα του. Το Cuddlekins Three-Toed Sloth είναι ο τέλειος σύντροφος για τους λάτρεις της φύσης, τους λάτρεις των ζώων και όλους όσους εκτιμούν την ομορφιά του τροπικού δάσους. Είτε αγκαλιάζεστε την ώρα του ύπνου είτε ξεκινάτε φανταστικές περιπέτειες, αυτός ο φιλικός βραδύποδας θα φέρει χαρά και ζεστασιά στη ζωή σας. Ετοιμαστείτε να…επιβραδύνετε και να απολαύσετε τη μαγεία του παιχνιδιού!

Ρεαλιστικός σχεδιασμός: ο Cuddlekins Three-Toed Sloth αποτυπώνει τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του ευγενικού πλάσματος, από τις αργές κινήσεις του μέχρι το γλυκό του πρόσωπο, προσφέροντας μια ρεαλιστική και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Υψηλή ποιότητα: Κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτός ο μαλλιαρός βραδύποδας είναι απίστευτα μαλακός και ιδανικός για άνετες αγκαλιές και ευφάνταστο παιχνίδι.

Ασφάλεια: ο Βραδύπους της σειράς Cuddlekins  ξεπερνά τα πρότυπα ασφαλείας που θέτουν οι CPSIA (ΗΠΑ) και EN71 (ΕΕ), διασφαλίζοντας ότι πληροί τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για την ποιότητα και τα φιλικά προς τα παιδιά υλικά. Οι γονείς μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια ασφαλή επιλογή.

Εκπαιδευτική διασκέδαση: Εξάψτε την περιέργεια των παιδιών και εμπνεύστε την αγάπη για την άγρια φύση. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν το οικοσύστημα του τροπικού δάσους και να μάθουν για τη σημασία της διατήρησης και της προστασίας αυτών των απίστευτων πλασμάτων.

Κατάλληλο από 12 μηνών.

Μέγεθος: 30 εκ.

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, τα ρεαλιστικά λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια της Wild Republic βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν την ομορφιά της φύσης. Αποστολή της Αμερικανικής εταιρείας, είναι να δημιουργεί παιχνίδια που καλλιεργούν την περιέργεια για την άγρια φύση και εκπαιδεύουν τα παιδιά για τα θαύματά της. Η Wild Republic είναι η … φυσική επιλογή για τους μικρούς εξερευνητές σε όλο τον κόσμο!

 

Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας