Σας ενημερώνουμε για το διάστημα 10/8 εως και 20/8 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την την επεξεργασία των παραγγελιών σας αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη δράση.

Search
Close this search box.

Wild Republic Cuddlekins Beaver 30εκ.

Σύντομη Περιγραφή

Γίνετε μέλος της οικογένειας της Wild Republic και ξεκινήστε μια περιπέτεια στο δάσος, με το Cuddlekin Beaver. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και εξερευνήστε τα θαύματα της φύσης με αυτό το αξιαγάπητο λούτρινο ζωάκι στο πλευρό σας.

 

22,00 Με Φ.Π.Α.

Περιγραφή

Ξεκινήστε μια περιπέτεια στο δάσος με το Cuddlekins Beaver της Wild Republic. Αυτό το αξιολάτρευτο λούτρινο ζωάκι αποτυπώνει τη γοητεία του εργατικού κάστορα, καθιστώντας το έναν ευχάριστο σύντροφο για παιδιά και ενήλικες. Κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια μαλακή, χνουδωτή εμπειρία, ιδανική για παιχνίδι αλλά και αγκαλιές κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ρεαλιστικός σχεδιασμός: Περίτεχνα σχεδιασμένο, με ρεαλιστικά χαρακτηριστικά που αποτυπώνουν την ουσία και ζωντανεύουν την ομορφιά του κάστορα.

Υψηλή ποιότητα: Κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας υλικά, αυτό το λούτρινο ζωάκι προσφέρει μια μαλακή και χαδιάρικη αίσθηση, παρέχοντας μια απολαυστική αισθητηριακή εμπειρία. Είναι ένας ευχάριστος σύντροφος για παιδιά και ενήλικες.

Ασφάλεια: το Cuddlekin Beaver πληροί και ξεπερνά τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας που θέτουν οι CPSIA (ΗΠΑ) και EN71 (ΕΕ), εξασφαλίζοντας μια ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού για το μικρό σας.

Εκπαιδευτική διασκέδαση: Εξάψτε την περιέργεια των παιδιών για την άγρια ζωή, καθώς ξεκινούν περιπέτειες στο δάσος με τον σύντροφο κάστορα, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και την αφήγηση ιστοριών.

Κατάλληλο από τη γέννηση.

Ύψος: 30 εκ.

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, τα ρεαλιστικά λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια της Wild Republic βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν την ομορφιά της φύσης. Αποστολή της Αμερικανικής εταιρείας, είναι να δημιουργεί παιχνίδια που καλλιεργούν την περιέργεια για την άγρια φύση και εκπαιδεύουν τα παιδιά για τα θαύματά της. Η Wild Republic είναι η … φυσική επιλογή για τους μικρούς εξερευνητές σε όλο τον κόσμο!

 

Σχετικά Προϊόντα

Search
Close this search box.

Ακολουθήστε μας

10% έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μας